Eilisellä postauksellani sain palautetta, jonka sisältö hieman kärjistettynä oli "pala helvetissä ja lopeta blogin kirjoittaminen". Loistavaa, uudella ja surkealla tyylilläni saan palautetta, joten samalla linjalla jatketaan. Jos eilinen oli vanha ja kehno, niin vielä vanhemmalla ja kehnommalla linjalla jatketaan.

(Tämä kuuluu lukea vain kerran, muuten idea on pilalla)

Arvoitus: Olet veturinkuljettaja. Veturissasi on kolme vaunua. Viimeisessä vaunussa on vain kymmenvuotiaita. Keskimmäisessä on vain 20-vuotiaita ja ensimmäisessä vaunussa on vain 30-vuotiaita. Minkä ikäinen on veturinkuljettaja?

Sillä aikaa, kun kaikki ovat jo keksineet ratkaisun, mutta joku idiootti vielä varmasti sitä pohtii, voisin kertoa muutamia elämän tosiasioita.

Eilen tuli tv:stä 24 neljännen kauden toinen jakso. Tätä kautta on kritisoitu paljon siitä viruksesta, joka ilmestyi näyttöön punaisella matrix-koodilla. Hei, elämä on. Realistisempaa olisi tietenkin ollut, että koodin löytänyt hakkeri olisi tutkinut koodia vuorokauden ja todennut "haa, tämähän on virus". Tässä vaiheessa työkaverit huomauttaisivat, että virusta käytettiin jo 22 tuntia sitten. Ei se mitään, sehän olisi varsin realistista. Toisessa ja kolmannessa kaudessa oli vain yksi tärkeä tapahtuma (atomipommi ja virus), mutta neljännessä tuntuu olevan samaa sekopäisyyttä kuin ensimmäisessä. Kuulostaa hyvältä. Odotukset ovat korkealla, joten toivottavasti en pety.

Televisiosta tuli eilen myös South Park The Movie (vai miksi ne sitä kutsuu?), joka oli yllättävän hyvä. Elokuva paransi mielestäni normaaleista tv-jaksoista, mikä on harvinaista. Elokuvan innoittamana aloin etsiä klitorista, mutta en ole sitä vieläkään löytänyt. Väittivät, että Wendy pitää minusta, jos löydän sen. Matkallani klitorista etsiessä tosin törmäsin Saddamiin heiluttamassa jättimäistä p*nistä, mutta mies vain väitti, ettei se ole aito. Yeah, sure. Operaatio ihmiskilpi my ass.

Arvoituksen ratkaisu: Sinä olet veturinkuljettaja. Minkä ikäinen olet?

Huhuu, klitoriiis. Missä piileksit?

Päivän linkki: Petals Around the Rose [on vanha ja huono peli -toim. huom.]  ei vaadi  älykkyyttä. Karkeasti arvioiden puolet ihmisistä tajuaa idean heti, toinen puoli vasta tuntien jälkeen.

Päivän vinkki: Etsikää mulle klitoris.