Päivän teemana on tyhmyys. Mtv3.fi uutisoi "älyvaatteet eivät ole tyhmiä". Olisihan sellainen aika kiva. Bokserit, jotka säätäisivät ihannelämpötilan. Aah... Mutta asiaan, tajusin olevani tyhmä. Törmäsin blondivits... No, siitä lisää myöhemmin. Mutta blondeille tai muille tyhmille ihmisille [nyt loppui yleistäminen -toim. huom.] tarkoitettu "vitsi" upposi minuun kuin viina kalliolaisille. Monta minuuttia kliksuttelin ja odotin, että missä se "hyvin rakennettu" vitsi onkaan (kiitos vain, Janne), kunnes tajusin idean.

Tyhmiä ovat myös ne, jotka joutuvat Jack Bauerin kuullusteltaviksi. Bauer on kuullusteltaessa mm. sahannut  pään irti, lähettänyt viattoman siviilin hotelliin, jossa oli tappavaa virusta ja nyt viimeisimmässä jaksossa ampunut kuullusteltavaa reiteen. Katsoisivat terroristit mokomat 24:sta! Oppisivat ainakin, että Jackille ei ryppyillä.

Olen blogistanin top-listalla peräti sijalla 2270! Kunnianhimoinen tavoitteeni on olla joku päivä vielä sijalla 2260 tai peräti 2258, mutta vain aika näyttää. Lukijoita minulla on 30, joista vähintäänkin 29 omia sukulaisia (jotka tosin eivät tiedä tästä blogista, yhtään mitään.. Onneksi).

Ehkä viiden vuoden päästä "Touko tietää" herättää ihmisissä samanlaista pelkoa kuin Google. "Älä puhu siitä blogista pahaa tai Mossad tulee ja nappaa!". Mossad on hauska nimi. Mahtavatko Mossadin agentit mossada usein? Tajusitteko? Pitkät letit ja silleen? Hahhaa. Huumorini toimii kuin ihannelämpöiset bokserit.

Päivän linkki: Jo lupailtu kaikkien aikojen blondivitsi