Nyt pomppas. Vielä eilen tähän samaan aikaan, minulla oli vielä kolme kokonaista tilaajaa Blogilistalla. Nyt niitä on enää vaivaiset kaksi. Haluaisin tosiaan tietää, millaiset ihmiset lukevat näin tavattoman surkeaa blogia.

Hyvät ihmiset, markkinoikaa blogiani, niin ette tunne olevanne enää yksin maailmassa. Tai ehkä on parempi, että viimeisimmätkin lukijani häipyvät ja voin kirjoitella itsekseni. Satojen vuosien kuluttua satunnainen tutkija löytää bittiavaruuden tutkimattomista koloista kirjoitukseni ja esittää itselleen monia kysymyksiä.

Kuka v*tun Touko? Blogi? Jack Bauer? Ja niin edelleen. Koska kielet kehittyvät kaiken aikaa, luultavasti ainoa hänen ymmärtämänsä sana on "klitoris".

Klitorista hetken ajateltuaan tutkija häipyy kotiin vaimonsa luo ja Touko tietää unohdetaan tuhansiksi vuosiksi. Vuoden 7891 tammikuussa ovat kalat kehittyneet ihmisen tasolle ja tuhonneet meidät kaikki raukkamaisesti hukuttamalla. Kalat naureskelevat pilkallisesti kaikelle ihmisen luomalle, kuten esimerkiksi internetille ja varsinkin blogeille.

Blogeista tullaan taas siihen, että muiden blogien joukossa Toukon kirjoitukset löydetään taas. Toukon jutuillekin nauretaan, joskin pilkallisesti, toisin kuin esimerkiksi Sellistille. 

Huomaatteko kuinka epätoivoiseksi olen mennyt? Jos tätä menoa jatkuu, niin putoan top-listalla kohta alle kolmentuhannen. Hah! Nyt olen peräti sijalla 2768.

Ainoa hyvä puoli tässä on, että tilaukseni "peruuttanut" lukija ei pääse mahtailemaan myöhemmin (tämän blogin ollessa Googleen verrattava mahtiplötskä) nostaneensa minut pinnalle. Mokoma vain kaivoi kuoppia matkan varrelle.

Kahdelle nykyiselle tilaajalleni taas ostetaan kasapäin lahjoja ja he ajavat tuliterillä Ferrareilla, kunnes kalat nousevat valtaan ja naureskelevat pilkallisesti heidän autojensa amisvanteille.

Joku päivä vielä nousen blogilistalla sijalle 2120, minä vannon sen. Voisiko herra siellä takarivissä lopettaa nauramisen? Ja rouva jakkutakissa siellä? Ja.. äh. Naurakaa vain, vielä Touko näyttää.